Analytics

De customer journey wordt steeds dynamischer. Er zijn verschillende fases waarin een potentiële klant zich bevindt tijdens de klantreis. Onze specialiteit als online marketing bureau is om de doelgroep van jouw klanten in elke fase van de online klantreis te verleiden met de juiste boodschap op het juiste moment.

Inzicht in data

Nu je gevonden wordt door jouw potentiële klant, wil je ook inzicht in je bezoekers en hun koopgedrag. Door digitale analyse zorgen we ervoor dat je bijvoorbeeld:

dot van dotGO Eerdere bezoekers die iets in de winkelmand hebben gestopt maar niet gekocht hebben kunt retargetten zodat ze alsnog klant worden
dot van dotGO Inzicht krijgt in de kenmerken van jouw ideale bezoekers die bijvoorbeeld een offerte hebben aangevraagd

Maatwerk dashboard

dotGO is gespecialiseerd in het opzetten en optimaliseren van Google Analytics via Google Tag Manager. We maken voor al onze klanten een maatwerk dashboard met alle acquisitie resultaten, algemene informatie over de bezoekers en inzicht in gedrag op de website.

Wil jij weten welke bezoekers klant worden? Wil je meer rendement uit jouw data? Maak nu een afspraak, wij helpen je graag!

Teamfoto dotGO
Christy de Benis

Plan jouw kennismaking

    Wil je weten wat wij voor je kunnen
    betekenen: we kijken uit naar een
    kennismaking!